admin@JutawanDuniaAkhirat.com

Tuesday, December 22, 2009

Assalamualaikum warohmatullahi wabarokatuh

Sebagai makluman, sebarang urusan dengan admin www.JutawanDuniaAkhirat.com bolehlah menggunakan email ini; admin@JutawanDuniaAkhirat.com

Terima kasih

5 comments:

PG said...

Tahniah Tuan..
Ada perkembangan ke depan ni..bagusssss :)

PG
pgcare.blogspot.com

LUKEMAN YUSOFF said...

InshaAllah Tuan, nantikan pelancaran www.bisnes.jutawanduniaakhirat.com pula :) masih dalam pembikinan hehe

PG said...

Mantap tu Luke..keep it up..

LUKEMAN YUSOFF said...

Masih lagi menggodek-godek hehe...Kena amik pakar IT lah macam ni; orang mekanikal nak jadi 'all in one' ginilah..Biasalah awal-awal perjalanan kita harus belajar dan mencobainya sendiri. Kalau tak, mana nak tahu senang-susahnya kehidupan/bidang kerjaya orang lain

LUKEMAN YUSOFF said...

Dah mantop esok (inshaAllah) kita sub je lah semuanya; agih-agihkan tugas mengikut bidang.....kerana setiap orang ada bidang, minat dan kepakarannya yang tersendiri.

Manager yang bagus tidak akan lakukan kerjanya sendiri, hanya diagih-agihkan kepada pekerjanya sahaja, hehe....Aku tengah belajar mengagih-agihkan tugas itu kerana S/B itu juga ada dalam medium term planning

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP