HPA dan Kowahida

Friday, April 23, 2010

Hari ini HPA Industries dan Kowahida datang ke kampus, memberikan penerangan tentang perniagaan, produk, pemasaran dan pelaburan mereka kepada ahli koperasi kampus. Dividen setakat 3 tahun lepas adalah sebanyak 10% (2007), 15% (2008) dan 10% (2009) selepas tolak zakat dan fully shariah. Minimum share pelaburan adalah RM200 dan maksimum adalah RM100 000.

Maklumat lebih lanjut berkenaan kowahida, boleh berurusan dengan pejabat HPA di Seksyen 9 Bandar Baru Bangi

HPA CAWANGAN BANGI
2-G-1, Jln Medan PB/4A Seksyen 9,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor
TEL:017-6218304 – FAX: -
Email: -

Maklumat lanjut boleh juga layari http://www.hpa.com.my/, http://kowahida.blogspot.com/ dan juga http://www.groupsahabatnetwork.blogspot.com/

Harap maklum dan harap dapat war-warkan pada sahabat handai. Sama-sama kita menyokong produk keluaran Muslim dan koperasi fully shariah

3 comments:

ojah said...

salam :) .. not so bad pulangan dia.. thanks for sharing.. ari tu mau jugak try masuk HPA.. ni mcm lagi mengukuhkan that niat.. ;)

Lukeman Yusoff said...

salam Ojah, duit2 yang belum guna lagi bolehla park seketika dalam kowahida hehe

1-million-dollar-blog.com said...

Dah terlambat ni masuk ni.

Petikan dari http://kowahida.blogspot.com/

PENUTUPAN SEMENTARA PELABURAN KOWAHIDA
dimaklumkan bahawa mesyuarat ALK telah memutuskan bahawa berkuatkuasa pada 07 Mei 2010M bersamaan 22 Jamadilawal 1431H semua urusan berkaitan :


i ) Penerimaan keanggotaan Koperasi Wahida HPA Berhad ( Anggota Baru )

ii ) Penerimaan pelaburan ( Permulaan Saham & Tambahan Saham )


· Adalah akan ditutup sementara sehingga dimaklumkan. Jadi sebarang transaksi pelaburan tidak boleh dilakukan dan tidak akan dilayan.

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi pejabat Kowahida di 04-9773813

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP