Speak Fast

Saturday, January 02, 2010

Assalamualaikum warohmatullahi wabarokatuh

1. Speak fast, think faster and action fastest
2. There is no need to be urgent/rushing in this world except for a. pernikahan wanita apabila sampai masanya, b. kebumikan mayat & c. solat apabila tiba waktunya
3. Please be flexible
4. Please be different
5. When it comes to investing, simple is better than complex
6. Please know what you want in this gift called life, have a plan an stick to it
7. If you want to talk about super rich, you have to set your sights higher

3 comments:

engkubujal2211 said...

sy mngikuti blog tuan.
mmg berguna utk dunia & akhirat...

terima kasih atas perkongsian
wassalam

LUKEMAN YUSOFF said...

Terima kasih juga buat Tuan Bujal (Adun Bujal ke?) kerana singgah di sini. Sama-samalah kita memberikan manfaat...

Dah dapat idea nak berjalan ke belum ni? Xpe, awal2 jalan standard lah kena banyak belajar dulu pro&cond..Dah expert besok 'fast&steady' lah tuh..Good luck Tuan EngkuBujal2211 (lawa plat kete tu) :)

LUKEMAN YUSOFF said...

'Speak fast, think faster' tu member chinese yang bagi kat aku & aku tambah belakangnya dengan action fastest :). Strengthen our network..

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP