Islamic Flexi Home

Wednesday, September 30, 2009





Salam, layan dulu pakej-pakej yang ditawarkan oleh CIMB Islamic Flexi Home Loan seperti di atas. Nanti saya ceritakan bagaimana pakej-pakej ini boleh digunakan bagi menggantikan ODASB, InshaAllah. Apa yang pasti mulalah MENABUNG dari sekarang, sekurang2nya 10% drp gaji anda kerana pelaburan hanya boleh dijalankan dengan adanya MODAL. Modal paling banyak hanyalah boleh diperolehi melalui PERNIAGAAN, dan perniagaan sebenarnya tidak memerlukan modal yang besar. Perniagaan adalah skill dan seni menggandakan wang dari RM1 kepada RM5 kepada RM10 dan seterusnya. Moga ada manfaatnya

5 comments:

wakata said...

bro, nanti komen skit penggunaan Islamic Home Flexi ni. Hopefully takde hidden charges.

RosyFitrah said...

Saya pun bercadang utk refinance cara islamic...dulu x byk pilihan yg menjimatkan..

~tuah.rimbun~ said...

aslmkm,
bro, boleh kasi adrs tak untuk table atas tu. aku cari tak jumpa la

thanks

Anonymous said...

salam

ada pegawai bank islam kata, wamtu ini adalah sesuai utnuk buat pinjaman/refinance rumah...
betul ke?

-putat-

Lukeman Yusoff said...

Kat link sebelah kanan tu, money3 http://www.money3.com.my/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP